Joren pijnlijk duidelijk in 'Blind Getrouwd': "Dan komt het niet meer goed"
COS
Joren pijnlijk duidelijk in 'Blind Getrouwd': "Dan komt het niet meer goed"
Foto: VTM

Een 'Blind Getrouwd'-koppel dat niet in hetzelfde bed slaapt, het lijkt weinig goeds te beloven. Het gebeurde bij Joren Dumont en Lien Opdebeeck in de aflevering van maandag.

Het verhaal behoeft wel meer uitleg. Joren Dumont was na het dagje op het water namelijk buitengesloten. "Ik had geroepen: 'Langs het schuifraam'", zegt Lien Opdebeeck de volgende ochtend aan haar echtgenoot. "Nee, jij hebt dat niet geroepen", reageert Joren lachend.

Volgens Joren was het schuifraam zelfs niet open. "Ik zweer het je op Balou haar leven dat het schuifraam open was", benadrukt Lien. "Leugen één is een feit", klinkt het bij Joren die uiteindelijk op een bedje naast het zwembad sliep met twee handdoeken als donsdeken.

"Ik kan me nog vaag herinneren dat je naar beneden bent gekomen. 'Joren, kom maar.' En dat ik heb gezegd: 'Ja, ja.' Maar ik was toen al vertrokken, hè", zegt Joren. "Ik dacht: die gaat wel volgen. Dat was even een miscommunicatie", merkt Lien op.

"Ik heb daar weer mijn typische komische schwung aan gegeven 's morgens, maar eigenlijk had ik echt zoiets van: Als je mij dat nog één keer lapt, komt het niet meer goed, hoor", lacht Joren enigszins groen. Lien probeert de plooien alvast glad te strijken: "Sorry. Love you too, hè, hubby."

Meer nieuws

Meer nieuws

.