Joren laat zich scherp uit over Lien in 'Blind Getrouwd': "Waarom kan dat nu wel?"
COS
Joren laat zich scherp uit over Lien in 'Blind Getrouwd': "Waarom kan dat nu wel?"
Foto: VTM

Maandag vindt het moment van de waarheid plaats voor twee van de vier 'Blind Getrouwd'-koppels. Lien & Joren en Brecht & Dziubi beslissen of ze samenblijven of niet.

Na enkele moeilijke momenten besloten Lien & Joren vorige week om samen nog zoveel mogelijk te genieten van het 'Blind Getrouwd'-avontuur. "In se moet het niet komen. Maar we moeten ons wel amuseren", klonk het bij Joren.

Maandag is ook voor hen het moment van de waarheid aangebroken. De dag voor het beslissingsmoment regelt Joren een boottochtje op de Leie. Hij was de laatste dagen ziek en Lien ontpopte zich tot bezorgde echtgenote.

Lien stuurde haar echtgenoot lieve berichtjes. "Dat deed echt deugd", geeft Joren toe. Ook op de boot tovert ze plots een verrassing tevoorschijn. Die ontroert hem oprecht, maar creëert ook twijfel.

"Naarmate ons parcours opschuift, denk ik: 'Waarom ben jij nu pas die topvrouw dat ik wou dat je in het begin was? Waarom kan dat nu wel en niet van in het begin?'". Lien denkt er allemaal niet te diep over na, Joren duidelijk wel...

Meer nieuws

Meer nieuws

.