VTM

Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' heeft er weken niet van geslapen: "Hebben die moeten amputeren"

door: COS
Blind Getrouwd - Joren
Afbeelding bron: VTM

Joren Dumont kennen we uit het afgelopen seizoen van 'Blind Getrouwd'. In het VTM-programma toonde Joren zijn prachtige woning in Lennik.

Joren Dumont kocht het huis van zijn grootouders na hun overlijden en knapte het op. Voor het interieur kreeg hij hulp van beste vriend Christoff. Voor de grotere afbraakwerken kon Joren beroep doen op zijn vader en broer Sieger.

Sieger heeft wel iets vervelends aan de verbouwingen overgehouden. Op de oprit stond een te kleine garage die weg moest. Op een gegeven moment viel er een te groot stuk baksteen op Joren en z'n broer.

"Die stelling krakt, wij vallen alle twee op de grond en mijn broer ligt daar te kermen van de pijn. Je zag direct dat het menens was. We hebben die direct naar het ziekenhuis gedaan en daar hebben ze zijn dikke teen moeten amputeren", vertelt Joren in Hadiemicha op Ment TV.

"Ik heb daar echt weken niet van geslapen. Een teen kwijt, da's niet plezant. Maar het had veel erger kunnen zijn", beseft Joren. "De chirurg zei dat als het verder was gevallen, dat hij misschien zijn been kwijt was."