VTM

Joren Dumont doet opvallende vaststelling over 'Blind Getrouwd': "Zou niet eerste keer zijn"

door: COS
Blind Getrouwd - Joren en Lien
Afbeelding bron: VTM

In 'Blind Getrouwd' leren de koppels elkaar nog steeds beter kennen op de huwelijksreis. Bij het ene koppel lijken de gevoelens al sterker aanwezig dan bij het andere.

Anders dan in vorige seizoenen maken de koppels elkaars traject van heel dichtbij mee. Zo was er al een ontmoeting voor het huwelijk, een gezamenlijk huwelijksfeest en nu de huwelijksreis met z'n allen.

Lien gaf al aan dat ze het een meerwaarde vond samen op reis te gaan. Toch zijn er ook valkuilen. Het gevaar bestaat immers dat de koppels zich met elkaar gaan vergelijken. Bij Joren was dat toch een beetje het geval.

"Ik zou liegen mocht ik zeggen dat ik me niet heb afgevraagd waarom die verliefdheid er bij mij nog niet was", zegt Joren in TV Familie. "Maar 't is dan de kunst om je eigen tempo te vinden."

"Het zou niet de eerste keer zijn dat een koppel dat op het gemakje aan dit avontuur begint een ander koppel inhaalt wat verliefdheid betreft. 't Is al gebleken dat een coup de foudre niet de voorbode is van een standvastig huwelijk."