Blind Getrouwd Joren doet straffe onthulling over relatie met Lien na beslissingsmoment in 'Blind Getrouwd'
COS
Joren doet straffe onthulling over relatie met Lien na beslissingsmoment in 'Blind Getrouwd'
Foto: VTM

Het grote beslissingsmoment is voor de eerste twee 'Blind Getrouwd'-koppels al achter de rug. Brecht en Dziubi zeiden volmondig ja, Lien en Joren besloten te scheiden.

Vorige week zeiden Lien Opdebeeck en Joren Dumont nog: "In se moet het niet komen. Maar we moeten ons wel amuseren." Daaruit konden we meteen afleiden dat we een 'nee' zouden horen op het beslissingsmoment. En dat bleek maandag ook zo.

De basis voor een romantische relatie was er niet, maar goede vrienden zullen Lien en Joren wél blijven. "Lien zal altijd een plaatsje in mijn toekomst hebben", zegt Joren in Het Nieuwsblad. "We bellen elkaar geregeld, en ik probeer er ook voor haar te zijn, nu ze links en rechts bagger over zich heen krijgt."

Wifey en hubby

Vorige week vierde Joren zijn verjaardag mét alle 'Blind Getrouwd'-deelnemers, waaronder ook Lien. Er staan de komende tijd wat afspraakjes gepland: binnenkort gaan Joren en Lien samen naar de cinema en komt ze hem bezoeken op de horecabeurs.

"We zeggen nog altijd wifey en hubby tegen elkaar", lacht Joren. "Als je samen deelneemt aan dit avontuur, dan schept dat sowieso een band." Maar een romantische toekomst is uitgesloten: "Ik had niet echt gevoelens, maar stond er wel voor open. Als ze zich meer had kunnen openstellen, dan was het misschien gelukt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.