VTM

Jonas Van Geel in tranen: "Moet heel moeilijk geweest zijn voor mijn vriendin"

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram

Jonas Van Geel is papa van een zoontje. Dat kreeg de naam Charlie mee. Al zegt hij dat hij het zijn vriendin Evelien Bosmans niet makkelijk gemaakt heeft.

Jonas Van Geel had veel bedenkingen na de geboorte van zijn zoontje. Hij had schrik dat het tussen hem en Evelien nooit meer zou worden als vroeger. 

"Als man heb je ook de tijd om daar veel over na te denken, want zeker dat eerste jaar voel je je toch overal wat buiten staan. Ik ben van nature al een onrustige ziel, na de geboorte was ik precies nog veel onrustiger", legt Jonas uit in Het Laatste Nieuws. "Evelien moest niet alleen dealen met Charlie en met haar eigen kersverse moederschap, maar ook met mij."

"En hoewel Evelien het soms ook allemaal niet weet, was zij met dat moederschap veel rapper weg. Ze is niet alleen een fantastische moeder voor Charlie, ze heeft dat ook nog eens ongelooflijk goed gedaan met mij", zegt Jonas in tranen. Ja, ik word daar emotioneel van, terwijl ik daar nu zo over zit te praten."

"Want ik denk echt dat dat allemaal niet makkelijk is geweest voor haar. Daar zit je dan, mensen omschrijven de geboorte van een kind als het grootste geluk dat je maar kan hebben, en ik ervoer dat als kersverse papa in het begin zo niet. Dat is heel moeilijk geweest voor haar, dat ik daar niet altijd gelukkig mee was."