Jonas Van Geel krijgt verrassend nieuws van werkgever VTM
COS
Jonas Van Geel krijgt verrassend nieuws van werkgever VTM
Foto: VTM

Jonas Van Geel mocht bij VTM al verschillende programma's presenteren. Onlangs was er het gloednieuwe 'I Can See Your Voice'.

In de muzikale spelshow 'I Can See Your Voice' draaide alles rond één bepaalde vraag: kan je daadwerkelijk zien of iemand goed kan zingen of niet? Met 2500 euro op het spel daagde Jonas Van Geel elke week twee kandidaten uit om doorheen 5 rondes te achterhalen wie van de 7 performers écht kon zingen.

VTM heeft nu fijn nieuws voor Jonas. "Na het succes van de eerste reeks is VTM opnieuw klaar voor een nieuw seizoen van de wervelende muziekshow, 'I Can See Your Voice'. Gastheer Jonas Van Geel ontvangt opnieuw een diverse selectie van topartiesten en hun fans", lezen we op de website van VTM Tickets.

"Samen met het enthousiaste panel én de kijkers gaan ze op een muzikale speurtocht vol verrassingen. De opnames beloven een groot festijn te worden met muzikale hoogtepunten, onverwachte wendingen en veel humor." Wie dat live wil meemaken in de VTM-studio's in Vilvoorde, kan gratis tickets reserveren via vtmtickets.be.

Meer nieuws

Meer nieuws

.