Jonas Van Geel krijgt het moeilijk en moet zijn tranen verbijten: "Da's heftig"
COS
Jonas Van Geel krijgt het moeilijk en moet zijn tranen verbijten: "Da's heftig"
Foto: VTM

In 'Een Echte Job' laten vijf bekende Vlamingen zich onderdompelen in het leven van verpleegkundestudenten. Ze komen elk op een andere afdeling van het ziekenhuis te staan.

Jonas Van Geel is een van de vijf BV's in 'Een Echte Job'. Jonas loopt stage op de afdeling geriatrie. Op die afdeling wordt Jonas op donderdag 27 januari geconfronteerd met de droevige kant van de zorgsector.

"Toen je weg was, is er iets gebeurd. Kamer 35 is overleden. Letterlijk vijf minuutjes geleden", zegt de stagementor van Jonas. "We zijn de voorbereidingen aan het maken. De overlijdensakte gaat de dokter invullen. Nu is het aan ons om het moeilijke nieuws aan de familie door te bellen. Het hoort erbij."

Jonas wil er graag bij zijn wanneer zijn stagementor de familie inlicht. Jonas luistert mee en ziet dat het ook voor zijn stagementor moeilijk is. "Het went, maar je blijft er toch van trillen", zegt die. Jonas krijgt het zelf moeilijk en moet zijn tranen verbijten. "Da's heftig, hè", zegt Jonas terwijl hij een traan wegpinkt.

'Een Echte Job', elke donderdag om 20.35 uur op VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.