Jonas Van Geel heeft geen keuze: “Gedwongen te aanvaarden”
COS

Jonas Van Geel werd een jaar geleden papa van een zoontje dat luistert naar de naam Charlie. Het is het eerste kindje van de acteur en zijn vriendin Evelien Bosmans.

Negen maanden oud was Charlie, het zoontje van Jonas Van Geel en Evelien Bosmans, toen iedereen ‘in zijn kot’ moest blijven. “De lockdown was een soort verlaat zwangerschapsverlof”, vertelt Jonas aan Het Laatste Nieuws. “Met die lockdown zaten wij ineens vier maanden met zijn drieën thuis.”

“We moesten niet op zoek naar een invulling van die dagen. Die werd snel duidelijk: je dag is gewoon alleen maar dat kind. En heel vaak was dat fijn, maar soms had ik het toch ook wat gehad. Dat ik dacht: ‘Nu zou ik het ook weleens fijn vinden om iets te doen dat niét in functie van dat kind staat.’”

Alleen kon dat natuurlijk niet door de lockdown. “Het was al nieuw om zolang met zijn tweeën alleen thuis te zijn, en zeker met ons drietjes”, geeft hij toe. “Die lockdown heeft mij in zekere zin gedwongen om te aanvaarden dat het leven, zowel dat van mij en dat van Evelien en mij samen, veranderd is met een kind erbij.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.