VTM

Jonas Van Geel gaat uitdaging aan in 'Een Echte Job': "Dit had ik totaal niet verwacht"

door: COS
Metejoor, Nora Gharib, Stefaan Degand, Frances Lefebure en Jonas Van Geel voor 'Een Echte Job'
Afbeelding bron: VTM

Vorig jaar waagden Bart Kaëll, Sean Dhondt, Julie Van den Steen, Niels Albert en Laura Tesoro zich aan een grote uitdaging in 'Een Echte Job'. Binnenkort gaan vijf nieuwe bekende gezichten dezelfde uitdaging aan.

Verpleging is een job met een roeping, maar is het ook iets voor vijf bekende Vlamingen?  Frances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Metejoor zoeken het vanaf donderdag 13 januari uit in 'Een Echte Job' op VTM.

De bekende gezichten ruilen de spotlights in voor een stage als verpleegkundigen en lopen elk stage op een eigen afdeling. Het belooft een rollercoaster aan emoties te worden met een lach en een traan.

Jonas Van Geel gaat aan de slag op de dienst Geriatrie. "Ik had ouderenzorg totaal niet verwacht. Dit wordt een pittige ervaring denk ik", zegt Jonas. "Het is ongelooflijk wat het zorgpersoneel doet en ik besefte meteen waarom ik doe wat ik doe en zij wat zij doen."

"Ik vind het spannend om te ontdekken wat heel dit avontuur met mij zal doen, hoe ik met bepaalde situaties moet omgaan en hoe ik erop zal reageren", aldus Jonas, die geen bloed kan zien. Dat belooft...

'Een Echte Job', vanaf donderdag 13 januari om 20.35 uur bij VTM.