Jonas Van Geel brengt Ruth Beeckmans volledig van haar melk: “Ruth, is er iets?”
COS
Jonas Van Geel brengt Ruth Beeckmans volledig van haar melk: “Ruth, is er iets?”
Foto: Medialaan

Het afgelopen jaar was er voor iedereen eentje om snel te vergeten. In ‘RIP 2020’ steken vier bekende VTM-gezichten de draak met 2020.

De gastenlijst voor dat feestje was zeker niet willekeurig. “Zulke feestjes hebben binnen de adel altijd een extra bedoeling”, weet een royaltywatcher in TV Familie. “Jonge edelen leren daar elkaar beter kennen, en wie weet: misschien wel goed genoeg om interesse in elkaar te krijgen.”

Volgens insiders mikte de Belgische koninklijke familie vooral op een band met één speciale gast: prins Alexandre d’Arenberg, die deze week 18 jaar wordt. De jongeman is niet van de minsten. “Hij is een telg uit één van de meest vooraanstaande adellijke families van België en zelfs Europa. Het vermogen van dat van oorsprong Duitse geslacht, wordt op 1,2 miljard euro geschat.”

Alexandre zou dus een héél goeie partij zijn voor kroonprinses Elisabeth, en andersom. En mooi meegenomen: hij is knap en intelligent. Hij scoort goed op de Britse privéschool waar hij studeert. Verder is de jonge prins een wereldburger en een fuifbeest. “Alexandre houdt wel van een feestje, ja. Hij wordt niet voor niets ‘prins playboy’ genoemd. Elisabeth zou veel lol beleven aan zijn zijde.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.