Blind Getrouwd Jonah Hulselsmans uit 'Blind Getrouwd' bijt van zich af na kritiek over dochtertje Lily
COS
Jonah Hulselsmans uit 'Blind Getrouwd' bijt van zich af na kritiek over dochtertje Lily
Foto: Instagram @winnie_bogaerts

Jonah Hulselmans en Winnie Bogaerts kennen we uit 'Blind Getrouwd'. Ze zijn niet alleen nog steeds gelukkig getrouwd, ze deden recent aan gezinsuitbreiding.

Op 22 september kregen Jonah Hulselmans en Winnie Bogaerts een eerste kindje. Het 'Blind Getrouwd'-gezichten noemden hun dochtertje Lily. Jonah en Winnie hebben wel iets besloten over hun dochter.

Winnie en Jonah plaatsen graag foto's van hun kleine spruit op Instagram, maar haar gezichtje wordt afgeschermd. "Jammer dat jullie haar snoetje altijd afschermen. Astrid en Natalia tonen hun kindjes wel. Post dan niks", reageert een misnoegde volger.

Jonah reageert: "Het is niet omdat we graag foto's posten dat we er alles en iedereen moeten opzetten, toch? Ik zie dat jij niets post en alleen maar reageert." Vervolgens somt hij een hele reeks dingen op die hij ook wel zou willen zien van de criticaster.

"Als je dat even op je Instagram kan zetten, zou dat leuk zijn. En dan mag je van mij zoveel als je wilt reageren op al onze posts en dan like ik ze ook nog met heel veel liefde. Ontvolgen mag. Even goede vrienden", besluit Jonah.

Meer nieuws

Meer nieuws

.