Blind Getrouwd 🎥 Jolien in tranen nadat ze balans opmaakt van haar huwelijk in ‘Blind Getrouwd’
PMN
🎥 Jolien in tranen nadat ze balans opmaakt van haar huwelijk in ‘Blind Getrouwd’
Foto: VTM

Volgende week moeten Jolien en Brecht hun keuze bekendmaken. Dan moeten ze beslissen of ze al dan niet getrouwd blijven. Net voor die finale kan Jolien haar tranen niet meer bedwingen.

Volgende week is het zover voor Jolien en Brecht, het moment waarop ze hun beslissing moeten maken over hun huwelijk.

De spanning is om te snijden terwijl de dag van de finale nadert. Voor Jolien wordt de emotionele lading echter ondraaglijk en ze kan haar tranen niet meer bedwingen.

Het is een bijzonder intense tijd geweest voor het koppel. Ze hebben hun ups en downs gehad, maar het leven in het huwelijkshuis heeft hen ook mooie momenten gebracht.

Nu moeten ze afscheid nemen van elkaar en van de tijd die ze in hun huurhuis hebben doorgebracht.
(Lees verder onder de foto)

Blind Getrouwd - Brecht - Jolien
VTM

Jolien voelt de intensiteit van het moment en besluit Brecht een klein geschenk te geven als herinnering aan hun tijd samen. Deze geste komt als een verrassing voor Brecht, die zelfs geen cadeau voor Jolien heeft.

Hij voelt zich ondersteboven door haar gebaar. "Ik heb geen cadeau voor u", zegt hij. "Dat is helemaal niet erg", reageert Jolien.

Jolien, overweldigd door emoties, kan vervolgens haar tranen niet langer bedwingen en omhelst Brecht stevig.

Ze drukt hem tegen zich aan en beseft dat dit afscheid betekent dat ze hun leven in het huwelijkshuis, hun tijd samen en de herinneringen die ze daar hebben gemaakt, moeten loslaten. 
(Lees verder onder de foto)

"Dat was afscheid nemen van huis, van Brecht en van de tijd die we daar samen gehad hebben", vertelt Jolien.

"We hebben daar gelachen, geweend, gedanst en gezongen. Dus je ziet dat even allemaal voorbijflitsen. Ja, dat is keimooi, maar dat komt nooit meer terug."

Het besef dat al die mooie momenten nooit meer terug zullen komen, raakt Jolien diep. Ze realiseert zich dat hoewel het einde van hun huwelijk nadert, ze altijd dankbaar zal zijn voor de tijd die ze samen hebben doorgebracht.

Het is een waardevolle ervaring geweest, vol met herinneringen die ze voor altijd zal koesteren.

De spanning blijft hangen terwijl Jolien en Brecht op het punt staan hun beslissing bekend te maken.

Maar wat deze ook moge zijn, de herinneringen aan hun tijd in het huwelijkshuis zullen altijd een speciale plaats in hun harten innemen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.