Blind Getrouwd Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' doen eindelijk waar ze al zó lang naar verlangden
COS
Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' doen eindelijk waar ze al zó lang naar verlangden
Foto: VTM

We hoopten er met z'n allen op, maar de meeste 'Blind Getrouwd'-kijkers hadden het toch niet zien aankomen: Florence en Jiri besloten toch opnieuw 'ja' te zeggen tegen elkaar.

Jiri Punt en Florence Vandoorne hebben het 'Blind Getrouwd'-experiment op hun tempo doorlopen en dat heeft geloond. "Wij zeiden JA. Vier maanden later zeggen we nog steeds JA tegen elkaar", schrijft Jiri op Instagram.

"We hebben het gedaan op ons tempo en onze manier. Daar kijken we met volle trots op terug. Eindelijk kunnen we buitenkomen als koppel en samen de wijde wereld intrekken. We zijn zo benieuwd om samen verder te ontdekken, groeien en iets op te bouwen."

De afgelopen maanden moest alles in het geheim gebeuren. Zo zagen we bijvoorbeeld Jiri zich met z'n kap camoufleren aan het huis van Florence. Dat hoeft niet meer en daar is het koppel maar al te blij mee.

"We kijken daar echt naar uit om gewoon zonder camera's terug in het openbaar te komen", zei Florence maandag in 'Blind Getrouwd'. "Al is het maar gewoon een keer samen frietjes gaan halen. Da's stom, hè. Maar daar verlang ik echt naar." Dat is nu "eindelijk" gebeurd. Hoe leuk!

Meer nieuws

Meer nieuws

.