Jens Dendoncker zorgt voor verontwaardiging: "Welke vent doet dat nu?"
COS
Jens Dendoncker zorgt voor verontwaardiging: "Welke vent doet dat nu?"
Foto: VTM

Jens Dendoncker zien we binnenkort in 'The Masked Singer'. Hij neemt de presentatie over van Niels Destadsbader, die intussen bij de VRT in dienst is.

Jens Dendoncker kon zijn presentatievaardigheden de afgelopen weken alvast wat bij schroeven tijdens 'Even Goeie Vrienden'. Jens presenteerde de gloednieuwe VTM-quiz naast 'The Masked Singer'-collega Julie Van den Steen.

In de finale van 'Even Goeie Vrienden' verscheen Jens met een ietwat andere look. Jens had eyeliner - of moeten we 'guyliner' zeggen - laten aanbrengen door de visagisten. "Het staat je niet mis", klinkt het.

Toch is niet iedereen overtuigd. "Ik vond het toch niet echt geslaagd, hoor Jens. Liever puur natuur!", lezen we. "Too much", lacht nog iemand. "Niet mooi", vindt een andere fan. Anderen zijn een stuk scherper. "Het ziet er niet uit", reageert iemand.

"Hij wilt gewoon in de aandacht komen, omdat hij zo stoer is om make-up op te doen", vindt iemand. "Welke vent doet dat nu? Niet normaal", klinkt het nog. "Staat er een gender op make-up dan?", nemen verschillende fans het op voor Jens.

https://www.instagram.com/p/Cl5dYYqrD5o/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.