Jens Dendoncker schept duidelijkheid nu de geruchten nog luider klinken: “Of Julie Van den Steen en ik een koppel zijn?”
PMN
Jens Dendoncker schept duidelijkheid nu de geruchten nog luider klinken: “Of Julie Van den Steen en ik een koppel zijn?”
Foto: VTM

Jens Dendoncker en Julie Van den Steen presenteren samen de nieuwe VTM-quiz ‘Goeie vrienden’. Al lijkt er meer aan de hand te zijn.

Jens Dendoncker en Julie Van den Steen kunnen ook naast het werk het uitstekend met elkaar vinden. Op de première van de film ‘Zillion’ verschenen ze zelfs samen op de rode loper met een assorti blauw kostuum aan.

De geruchten klinken sindsdien steeds luider. “Jens en Julie zijn een koppel”, klinkt het.

Jens en Julie reageren in Dag Allemaal op al die geruchten. “Toch grappig dat als twee mensen op zo’n gelegenheid naast elkaar staan, ze beschouwd worden als koppel", bedenkt Jens zich.

“We zijn gewoon vrienden”, gaat Julie verder. “Al kenden we elkaar tot de voorbereidingen van deze quiz nu ook weer niet zo waanzinnig goed.”

“Maar er is zeker een klik”, pikt Jens in. “We werken graag samen en af en toe horen we elkaar privé.”

Julie plaatste ook een foto van hen beiden samen op haar Instagram. “Eindelijk een grote broer”, schreef ze bij de foto.

https://www.instagram.com/p/Ck-_X0GqdjS/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.