Jens Dendoncker reageert voor het eerst op breuk met Lauren Versnick
COS
Jens Dendoncker reageert voor het eerst op breuk met Lauren Versnick
Foto: Instagram @jensdendoncker

Jens Dendoncker zien we komend najaar 'The Masked Singer' presenteren. Hij treedt in de voetsporen van Niels Destadsbader die vorige zomer naar de VRT vertrok.

Na een moeilijke periode met een opname op de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis is Jens Dendoncker helemaal terug. Hij zal 'The Masked Singer' presenteren, maar ook 'Wie zoekt die wint' komt er binnenkort aan bij VTM. 

Het lijkt Jens opnieuw voor de wind te gaan. Toch was er recent een klap die hij moest verwerken. Via sociale media maakten Jens en Lauren Versnick bekend dat ze na een relatie van vier jaar uit elkaar gingen.

"Natuurlijk weegt dat. Het is niet het aangenaamste wat er is, een relatie beëindigen. Maar het is in vriendschap en met veel respect voor elkaar gebeurd", zegt Jens over de breuk met Lauren in Het Nieuwsblad.

Jens kijkt nu vooral naar de toekomst. "Ik ben blij dat er veel mooie projecten in het verschiet liggen, waar ik me nu op wil focussen. Ik zit oprecht goed in mijn vel en voel me energieker dan ooit. Het doet me veel deugd om dat te kunnen zeggen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.