Jens Dendoncker praat voor het eerst sinds opname op psychiatrische afdeling: "Zo gaat het nu met me"
COS
Jens Dendoncker praat voor het eerst sinds opname op psychiatrische afdeling: "Zo gaat het nu met me"
Foto: VTM

Jens Dendoncker heeft een moeilijk jaar achter de rug. Begin december maakte hij bekend zich te hebben laten opnemen op een psychiatrische afdeling.

De afgelopen maanden zagen we Jens Dendoncker al vaker passeren op de Instagram Stories van vriendin Lauren Versnick. Dinsdag liet Jens zich voor het eerst sinds zijn opname zien op twee evenementen. 

Jens woonde de voorstelling van de juwelencollectie van Lauren bij. Later ging het koppel samen naar de launch van de nieuwe kledingcollectie van Olga Leyers bij ZEB. De komiek vertelde Het Laatste Nieuws daar over zijn opname en hoe het nu met hem gaat.

"Ik heb mijn tijd genomen om van mijn donkere gedachten verlost te geraken en alles een plek te kunnen geven. Maar ondertussen gaat het weer goed met mij, elke dag voel ik me beter. Met dank aan mijn vriendin Lauren, zij is mijn grootste steun", zegt Jens in de krant.

Jens, die in het promofilmpje van VTM te zien is, is met Shelter druk bezig aan een nieuw programma. "Veel kan ik er helaas nog niet over vertellen", klinkt het. Jens is er wel al enkele maanden mee bezig en denkt dat het volgend jaar uitgezonden wordt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.