VTM

Jens Dendoncker over zijn vriendin Lauren: “Denk dat ze het soms té vindt”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Binnenkort verschijnt het nieuwe programma ‘Da’s Liefde’ met Jens Dendoncker op. Jens nam de reeks op voor hij zich vrijwillig liet opnemen in het ziekenhuis op een psychiatrische afdeling.

Jens zal in het VTM-programma van Shelter de wetenschap over de liefde testen aan de praktijk. BV-koppels zoals Lize Feryn en Aster Nzeyimana en Kelly Pfaff en Sam Gooris zijn ook van de partij. Daarnaast neemt Jens zijn eigen relatie met Lauren Versnick onder de loep.

“De meeste mensen kennen mij als een grapjas, maar diep vanbinnen ben ik een romanticus. Mijn vriendin Lauren kan dat bevestigen, al denk ik dat ze me soms té romantisch vindt”, vreest Jens.

“Ze heeft niet meteen elke week nood aan een handgeschreven liefdesbrief van vijf pagina’s die omschrijft welke onnavolgbare indruk de glans van haar haren op mij nalaat. Gelukkig kan mijn hopeloos romantische ziel zich nu volledig uitleven in ‘Da’s Liefde!’.”

‘Da’s Liefde!’ met Jens Dendoncker, vanaf maandag 11 januari om 20.40 uur bij VTM. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.