Jens Dendoncker over breuk met Lauren Vernsick: "Enige reden waarom we dat gedaan hebben"
COS
Jens Dendoncker over breuk met Lauren Vernsick: "Enige reden waarom we dat gedaan hebben"
Foto: Instagram @jensdendoncker

Jens Dendoncker en Lauren Vernsick vormden meer dan vier jaar een prachtig koppel. In september moesten ze echter bekendmaken dat er een einde aan hun relatie was gekomen.

Jens Dendoncker en Lauren Vernsick kondigden op 4 september zelf hun breuk aan met een bericht op Instagram. "Liefde komt in vele gedaantes. Elkaar durven loslaten om te kunnen groeien is daar deel van. Dat doen we in vriendschap en met respect voor elkaar", klonk het destijds.

In 'Welcome to the AA' vertelt Jens Dendoncker dat het heel raar was om de aankondiging te delen. "Maar je moet kiezen. Je kan niet anders", bedenkt hij zich. "Ofwel communiceer je het zelf en is het gewoon één dag dat het in de gazetten staat. Da's niet tof, maar dan weet je wel: morgen staat het in alle gazetten en dan is het klaar."

"Ofwel zeg je: we communiceren niks en dan is het eerst een paar weken in de boekjes 'Wat is er aan de hand?' in fluo letters en dan nog een keer drie maanden later wat foto's van 'met iemand anders gespot'. Dan heb je maanden rare speculaties. Wij hadden gewoon iets van: we gaan het gewoon zelf aankondigen."

"Dat was om die lullige speculaties voor te zijn. Dat was de enige reden waarom we dat hebben gedaan", benadrukt Jens. Zo konden ze ook duidelijk maken dat er niets achter de breuk gezocht moest worden, ze waren gewoon uit elkaar gegroeid. "Er zat echt niets meer achter dan dit: we wouden die communicatie samen in handen nemen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.