The Masked Singer Jens Dendoncker niet te spreken over Helmut Lotti: "Vind ik niet heel gemanierd"
COS

Jens Dendoncker komt tijdens show 7 van 'The Masked Singer' nog eens meespeuren. Dat doet hij naast Ruth Beeckmans, Kevin Janssens en mystery guest Stan Van Samang.

Jens Dendoncker is voor het tweede jaar op post. Net als vorig jaar merkt hij hoeveel mensen naar het programma kijken. 'The Masked Singer' kan echter niet iedereen bekoren. Zo bleek Helmut Lotti geen fan van het programma.

Hij haalde enkele keren scherp uit naar het programma en de mensen erin. Dat hij als verdachte bij Edelhert genoemd werd, vond hij "onbegrijpelijk". "Zo'n blonde simpele in het panel schreeuwt mijn naam en alle schapen zijn ermee weg...", klonk het op Facebook.

De "blonde simpele" over wie hij het had, was Julie Van den Steen. Helmut verontschuldigde zich wel, maar Jens Dendoncker is niet te spreken over de zangers reactie. "Ik snap die reactie niet", zegt Jens in Het Laatste Nieuws.

"Ik vind zo’n uitspraak niet heel... gemanierd. Nu, ik denk niet dat Julie er het hart van in was, hoor. Toen ik haar een berichtje stuurde dat ze zich er niets van moest aantrekken, verzekerde ze me dat dat zeker niet het geval was", aldus Jens Dendoncker.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.