Jens Dendoncker neemt geen blad voor de mond over Gert Verhulst
COS
Jens Dendoncker neemt geen blad voor de mond over Gert Verhulst
Foto: VTM

Maandag ging bij VTM de gloednieuwe quiz 'Even Goeie Vrienden' in première. De quiz wordt gepresenteerd door het nieuwe olijke duo Jens Dendoncker en Julie Van den Steen.

In matching outfits begroetten Jens Dendoncker en Julie Van den Steen maandag de kijkers en de twee quizduo's. Voor het quizzen van start kon gaan, stelden Jens en Julie de thema's voor waarmee ze aan de slag zouden gaan.

'Gelukkig nieuwshaar' en 'Moeilijk meezingbare meezingers' waren zo'n thema's, maar ook 'Het n-woord'. "Dat kunnen we toch niet maken, dat laatste?", klinkt het bezorgd bij Julie. "Jawel, daar ik goed over nagedacht, Julie", reageert Jens.

"Je moet in je eerste aflevering altijd met iets supercontroversieels uitpakken. Liefst dertig keer. Dan schrijven de gazetten een hele week over jou. Bij Gertje Verhulst is dat ook gelukt, hè." Jens verwijst naar de ophef die ontstond, nadat Gert in de eerste aflevering van 'De Tafel van Vier' meermaals het n-woord liet vallen.

"Trouwens mijn interviews met mijn 'oprechte excuses' zijn ook al ingeboekt. Dan schrijven ze week erna nóg over ons. Allemaal textbook Gert Verhulst", aldus Jens Dendoncker

Meer nieuws

Meer nieuws

.