Jens Dendoncker maakt zich zorgen over 'The Masked Singer': "Dat is mijn grote angst"
COS
Jens Dendoncker maakt zich zorgen over 'The Masked Singer': "Dat is mijn grote angst"
Foto: VTM

Fans van 'The Masked Singer' sprongen gisteren een gat in de lucht. Hoewel we het allemaal wel al wisten, werd het derde seizoen van de grootste speurtocht van Vlaanderen donderdag voorgesteld.

Bij VTM werd er meteen alvast één groot mysterie opgelost: wie zal Niels Destadsbader opvolgen als presentator nu hij naar de VRT vertrokken is. Het is niemand minder dan Jens Dendoncker voor wie die eer is weggelegd.

Jens kent het reilen en zeilen van 'The Masked Singer' natuurlijk al: de voorbije twee seizoenen zat hij in het panel. Toch maakt hij zich een beetje zorgen, want stel dat iemand het masker afneemt en Jens herkent die persoon niet...

"Dat is mijn grote angst", geeft Jens toe bij HLN Showbits. "Vooral omdat ik werkelijk geen hol van sport ken. Dat is mijn grote, zwarte gat. Ik ken daar niks van. Dus als dat en sporter is, ook al is die wereldberoemd, de kans dat ik die niet ken, is heel groot."

Jens hoopt dan dat er door de productie ingegrepen wordt. "Dat er iemand in mijn oortje zegt: 'Het is die'. En dan hoop ik ook dat ze er meteen bij zeggen: 'En het is een voetballer'. Want anders ga ik potentieel geen flauw idee hebben wie dat is", aldus Jens Dendoncker.

Meer nieuws

Meer nieuws

.