Jens Dendoncker heeft drastisch besluit genomen na zware periode
COS
Jens Dendoncker heeft drastisch besluit genomen na zware periode
Foto: VTM

Jens Dendoncker heeft een moeilijke periode achter de rug. Aan het einde van 2020 liet de komiek en presentator zich opnemen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis.

Jens Dendoncker kampte met angstgevoelens die hij zelf niet de baas kon. Na een opname van enkele weken had Jens nog een lange weg af te leggen om er weer bovenop te komen. Nu is Jens weer klaar om erin te vliegen.

"De zwaarste periode ligt al even achter me, maar ik heb nog een lange tijd last gehad van kleine kwaaltjes", zegt Jens bij Het Laatste Nieuws. "Dat ik sneller vermoeid was bijvoorbeeld of mijn geheugen dat me in de steek liet."

Door voldoende tijd te nemen en professionele begeleiding in te schakelen, heeft Jens het gevoel dat hij zijn energie terug heeft. "Ik ben terug scherp", zegt Jens, die binnenkort 'Wie Zoekt Die Wint' zal presenteren op VTM. Daarin verstopt hij 100.000 euro in huizen van gewone Vlamingen.

We zullen Jens weer vaker op tv zien, maar hij zal wel meer doseren. "In het verleden nam ik misschien wat te veel hooi op mijn vork. Er spookten continu honderd verschillende dingen door mijn hoofd. Nu probeer ik me telkens te hyperfocussen op één project per keer", aldus Jens Dendoncker.

Meer nieuws

Meer nieuws

.