Jens Dendoncker doet wanhopige oproep: "Stop daar alsjeblieft mee"
LHX
Jens Dendoncker doet wanhopige oproep: "Stop daar alsjeblieft mee"
Foto: VTM

Jens Dendoncker mag dan een succesvol comedian en presentator zijn, hij heeft het niet altijd makkelijk. Zo kampt hij met epilepsie, iets wat hij op 13 februari extra onder de aandacht wil brengen.

"Vandaag is het Wereldepilepsiedag", begint Jens Dendoncker in een post op Instagram. "Ik heb zelf epilepsie, net zoals 60.000 andere Vlamingen. Dat is een hoop volk."

"Het is natuurlijk niet makkelijk om te leven met de ziekte zelf, maar wat helemáál niet gemakkelijk is, zijn alle vooroordelen die erbij komen kijken. Er wordt veel gezegd over mensen met epilepsie. Dat we om de vijf botten zouden liggen shaken op de vloer, dat we bezeten zouden zijn door de duivel..."

"Daar zou ik even je aandacht voor willen vragen", zegt hij dan ook. "Stop daar alsjeblieft mee, met die vooroordelen. Wij zijn ook maar mensen, en geen weirdo's. Enfin, ik misschien wel, maar ik ben de uitzondering. Normaal gesproken zijn wij geen weirdo's."

Heel wat van zijn volgers zijn blij met zijn duidelijke boodschap: "Goed gezegd, Jens. Je bent een topper", klinkt het in de reacties. "Respect."

https://www.instagram.com/reel/ComXA-JIA-h/?utm_source=ig_web_copy_link

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.