Jens Dendoncker doet verrassende bekentenis enkele maanden na breuk met Lauren Versnick
COS
Jens Dendoncker doet verrassende bekentenis enkele maanden na breuk met Lauren Versnick
Foto: Instagram@lauren.versnick

Jens Dendoncker is er sinds een jaar weer helemaal bovenop. De presentator voelt zich opnieuw goed en dat zien we ook op televisie, onder meer in 'The Masked Singer', dat hij sinds kort presenteert.

Hoewel het hem op professioneel vlak voor de wind gaat, moest Jens Dendoncker op persoonlijk vlak wel een tegenslag verwerken. Afgelopen zomer besloten Jens en Lauren Versnick na vier jaar een punt achter hun relatie te zetten.

Of het moeilijk was om zo'n breuk openbaar te verwerken? "Dat valt eigenlijk wel mee", zegt Jens aan Eva De Roo op Studio Brussel. "Het is natuurlijk lullig om dat te moeten communiceren, maar je wil dat wel doen omdat je niet wilt dat de boekskes en gazetten je voor zijn."

Het hielp wel, want Jens en Lauren werden met rust gelaten. "Het helpt natuurlijk wel dat Lauren en ik nog zeer goed overeenkomen en dat we ook nog veel dingen doen. We horen elkaar nog vaak", bekent Jens. "Het is gelukkig niet nog meer gedoe geweest door het feit dat we alle twee een beetje bekend zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.