Jens Dendoncker doet schrikken over zijn ziekte: "Dan heb ik een gigantisch probleem"
COS
Jens Dendoncker doet schrikken over zijn ziekte: "Dan heb ik een gigantisch probleem"
Foto: VTM

Jens Dendoncker kennen we al enkele jaren als een van de vaste VTM-gezichten. Jens is naast presentator natuurlijk ook nog steeds komiek.

Jens Dendoncker was eerder deze maand te gast bij Sander Gillis in de podcast 'Sandermans Zaken'. Daarin neust de radiopresentator in de gsm van zijn gast. Sander ziet in Jens' Waze-app veel apotheken.

Jens mag zelf niet autorijden omwille van zijn epilepsie. De apotheken zijn deels daarvoor. "Dat is voor epilepsiemediactie, maar ik heb ook de ziekte van Menière", vertelt Jens.

"Dat is een soort tinnitus langs één kant, maar die ook heel erg drukt op mijn evenwichtsorgaan, waardoor ik soms heel duizelig word. Gelukkig gaat die ziekte op en neer. Maar op mijn slechtste momenten hoor ik aan mijn linkerkant ook nauwelijks nog twintig procent."

Bellen moet hij langs rechts doen. "Anders gaat er te veel verloren", zegt hij. "Ik kan alleen maar hopen dat ik dat nooit krijg aan mijn rechterkant, anders heb ik een gigantisch probleem. Nu kan ik dat nog grotendeels compenseren", aldus Jens Dendoncker.

Meer nieuws

Meer nieuws

.