Jens Dendoncker doet erg schrikken: "Bedreigt en aangevallen op klaarlichte dag"
COS
Jens Dendoncker doet erg schrikken: "Bedreigt en aangevallen op klaarlichte dag"
Foto: VTM

Jens Dendoncker zien we vanavond in een nieuwe aflevering van 'The Masked Singer'. Voor de aflevering van vanavond is er iets wat de presentator dringend van het hart moet.

"Hoi piepeloi. Vanavond de tiende aflevering van 'The Masked Singer'. De oplettende kijker zal zien dat ik die presenteer met nagellak", zegt Jens Dendoncker in een filmpje op sociale media.

"Dat is niet alleen omdat ik dat zelf mooi vind, maar ook omdat een vriend van mij een paar weken geleden is bedreigd en aangevallen werd op klaarlichte dag net omdat hij deze nagellak aanhad", vertelt Jens.

"Mijn boodschap is dus: laat mensen met rust. Bedreig ze niet, val ze niet aan, ongeacht hoe mensen eruit zien. Het is een beetje onnozel dat ik die boodschap nog moet meegeven, want dat lijkt mij een evidentie."

"Je mag er natuurlijk wel van denken wat je wilt. Ik heb ook mijn ideeën over Andy Peelman, maar ik koek hem daarvoor niet op zijn bakkes", grapt Jens. "Dat is een beetje de deal. Laat mensen met rust en ik zie u graag vanavond bij 'The Masked Singer'."

https://www.instagram.com/reel/CrAykmooGle/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.