Boer Zkt. Vrouw Jef uit 'Boer zkt Vrouw' onthult echte reden waarom Lieze besloot thuis te slapen
COS
Jef uit 'Boer zkt Vrouw' onthult echte reden waarom Lieze besloot thuis te slapen
Foto: VTM

'Boer zkt Vrouw' loopt voor een groot deel van de boeren niet van een leien dakje. De zoektocht naar de liefde is in het vijftiende seizoen moeilijke dan ooit.

Na Raphaël lijkt het komende zondag ook mis te gaan voor Kevin en Stef. Cathy en Jef lijken momenteel nog bespaard van al te veel drama. Toch moest Jef onlangs ook afscheid nemen van een van de kandidaten, al was het maar voor even.

Lieze besloot dat ze niet meer op de boerderij wil overnachten. Lieze zit op het autismespectrum. Ze verklaarde dat er te veel impulsen op de boerderij zijn en zoekt de rust op in Bocholt. Volgens Jef is er echter iets anders aan de hand. 

"Lieze had grote verwachtingen na onze 24-uurdate en dacht dat ik mijn beslissing al had genomen", vertelt Jef in Dag Allemaal. "Maar ik wil Benthe en Kim ook absoluut nog leren kennen."

Jef vindt het jammer dat Lieze telkens naar huis gaat, maar heeft het liever zo. Al heeft Lieze wel al veel "mooie momenten" gemist. Zo beleefden Kim en Benthe al avondjes uit met boer Jef.

Meer nieuws

Meer nieuws

.