Blind Getrouwd Jana verklapt het eindelijk na 'Blind Getrouwd': 'Dit stond er in de ja-brief'
COS

We hoopten allemaal dat Jana en Christiaan hun huwelijk een kans zouden geven na 'Blind Getrouwd'. De laatste weken van het experiment gaven jammer de doorslag en het werd een 'nee'.

Jana De Bosscher verraste iedereen toen ze in 'Blind Getrouwd' aan Christiaan Graulus zei dat hij mocht beslissen of ze getrouwd zouden blijven of niet. Ze zou een nee-brief én ja-brief voorzien.

In werkelijkheid hadden Jana en Christiaan vooraf beslist dat ze 'nee' zouden zeggen. Toch koesterde Jana nog een beetje hoop dat Christiaan alsnog 'ja' zou zeggen, iets waar Jana zich zeker in kon vinden.

De ja-brief mocht ze uiteindelijk in haar tas laten zitten. Op sociale media klonk meteen: ik ben nu wel echt benieuwd wat er in die tweede brief van Jana stond. In TV Familie vertelt Jana eindelijk wat erin stond. 

"Dat ik Christiaan een fantastische man vind, dat wij op veel vlakken hetzelfde denken en zijn en dezelfde kijk op de toekomst hebben. En dat ik ons traject te mooi vond en er een te goede basis was om het al op te geven..."

Meer nieuws

Meer nieuws

.