Blind Getrouwd Jana uit 'Blind Getrouwd' verrast iedereen: 'Daarom zijn we nog niet gescheiden'
COS
Jana uit 'Blind Getrouwd' verrast iedereen: 'Daarom zijn we nog niet gescheiden'
Foto: VTM

'Blind Getrouwd'-kijkers waren met verstomming geslagen toen Christiaan op het beslissingsmoment toch 'nee' zij. Met Jana had hij een hobbelig, maar grotendeels mooi experiment achter de rug.

Jana De Bosscher en Christiaan Graulus maakten een goede start als koppel. Er kwamen al snel gevoelens aan te pas en ook op intiem vlak werden er grote stappen gezet. Toch vielen ze naar het einde van het experiment toe van hun roze wolk.

Samen besloten Jana en Christiaan dat ze meer naar een 'nee' neigden. Jana kon zich echter ook in een 'ja' vinden en schreef ook met dat antwoord in gedachten een brief. Toch werd het een 'nee', iets waar Jana achteraf toch spijt van kreeg.

Jana liet haar deur op een kier staan om er zonder camera's toch nog iets van te maken. Opvallend is dat Jana en Christiaan - in tegenstelling tot Joren en Lien - nog niet officieel gescheiden zijn.

"Dat is nog niet aan de orde", zegt Jana in TV Familie. "Want daarvoor moet je als koppel 100% zeker zijn en dat zijn we nu niet meer. De makers van 'Blind Getrouwd' hebben ons laten weten dat ze dat nog niet in gang zullen zetten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.