Jana uit 'Blind Getrouwd' doet onrustwekkende uitspraak: "Ik had het nooit mogen doen"
COS
Jana uit 'Blind Getrouwd' doet onrustwekkende uitspraak: "Ik had het nooit mogen doen"
Foto: VTM

Jana De Bosscher trouwde in 'Blind Getrouwd' met Christiaan Graulus. In de aflevering van deze week kwam het laag zelfbeeld van Jana ter sprake.

Jana De Bosscher vertelde tijdens de boottocht in 'Blind Getrouwd' dat ze 70 procent aan het genieten was, maar de andere 30 procent aan het afzien was. Dat had te maken met haar laag zelfbeeld en het complex dat ze over haar buik heeft.

Dat complex heeft ze al een aantal jaar, sinds ze haar passie voor sporten ontdekte. "Ik begon te fitnessen en volgde verschillende fitgirls op Instagram, allemaal vrouwen met een sixpack. Dat had ik nooit mogen doen", bedenkt Jana zich in Het Nieuwsblad.

'Een hongertje'

Jana is naar eigen zeggen heel gevoelig voor vergelijking. "Daardoor is het geëscaleerd. Als ik nu een 'hongertje' heb, kijk ik eerst of mijn buik niet te opgeblazen staat. Als dat het geval is, mag ik niet eten", zegt Jana. Een onrustwekkende uitspraak.

Jana's uitspraak doet vermoeden dat ze te maken heeft met een soort eetstoornis. Dat beseft ze zelf ook. Maar om professionele hulp te zoeken, voelt ze zich niet klaar. "Ik ben bang dat ik dan moet toegeven dat ik een of andere eetstoornis heb." En dat is een label dat ze nog niet wil hebben.

Meer nieuws

Meer nieuws

.