Blind Getrouwd Jana heeft het moeilijk in 'Blind Getrouwd': "Dat is voor mij een grote trigger"
COS
Jana heeft het moeilijk in 'Blind Getrouwd': "Dat is voor mij een grote trigger"
Foto: VTM

In 'Blind Getrouwd' zijn de koppels op huwelijksreis in het Turkse Bodrum. In de aflevering van maandag 3 oktober brengen ze samen een dag op het water door.

Alle koppels gaan maandag aan boord van de 'Love Boat'. Ze leren de andere koppels beter kennen, maar natuurlijk vooral hun eigen partners. Zo trekken Jiri en Florence zich even terug voor quality time. Iets wat ze allebei nodig hebben. "Wat tijd met ons twee. Daar genieten we beiden van", zegt Florence.

Jana en Christiaan hebben een open gesprek met elkaar. "Ik geniet 70 procent. De andere 30 procent is afzien", zegt Jana. "Ik heb een superlaag zelfbeeld en ik ben hier aan boord met allemaal vlotte mensen waarvan 2 vrouwen superknap zijn. Dat is voor mij een grote trigger waardoor ik het nu even moeilijk heb."

Het is een moeilijke situatie voor Christiaan, die niets anders wil dan zijn vrouw gerust te stellen. "Ik kan haar 100 keer zeggen dat zij de mooiste is en moest ik zelf kunnen kiezen, ik nog altijd voor haar zou kiezen", zegt hij. Maar hij beseft dat dit niet voldoende is om haar meer zelfvertrouwen te geven.

Meer nieuws

Meer nieuws

.