VTM

James Cooke reageert op mogelijke deelname ‘The Masked Singer’: “Zou ik zonde vinden”

door: COS
James Cooke
Afbeelding bron: Photonews
Wolf in The Masked Singer op VTM
Afbeelding bron: VTM

Vanavond staan ons weer geweldige optredens te wachten van de vijf overgebleven gemaskerde zangers in ‘ The Masked Singer’. Ook Wolf zal weer het beste van zichzelf geven.

Heel wat mensen denken dat James Cooke zich achter het masker van de wolf verschuilt. Showbizzsite voelde de enthousiaste presentator aan de tand over een mogelijke ontmaskering in de komende weken.

“Daar kan ik niet veel over zeggen”, vertelt James. “Moest ik meewerken aan het programma, zou ik er niks over kunnen zeggen. Maar ook als je niet meewerkt vind ik dat je het een beetje moet geheimhouden, zodat het mysterie blijft bestaan.”

Dat is natuurlijk ook de bedoeling van het programma. “Ik zou het zonde vinden moesten we dat zomaar doorbreken.” James vindt het programma wel enorm entertainend.

“Alleen om te kijken?”, vraagt de journalist, maar James laat zich niet vangen. “Ik ben in de dertig, hé. Geen twaalf. Denk je nu werkelijk dat ik in de val ga trappen en dat ik misschien dingen ga zeggen waardoor ik het helemaal ga verpesten voor de mensen of ik het nu ben of niet ben.”