James Cooke kan niet geloven wat hij ziet bij Ruth Beeckmans
COS
James Cooke kan niet geloven wat hij ziet bij Ruth Beeckmans
Foto: VTM

Elke dinsdag is er bij VTM het bijzondere liefdesprogramma 'Verliefd Verloofd Getrouwd in 24u'. Het programma is van de hand van het productiehuis Dedsit van James Cooke en Gert Verhulst.

Dat Ruth Beeckmans het programma zou presenteren stond al lang vast. Er werd wel beslist dat het programma uitgesteld zou worden na het plotse overlijden van Ruths partner Gary. Pas toen Ruth zich er klaar voor voelde werden de opnames gestart.

Het was geen makkelijke opnameperiode. "Het is bewonderenswaardig wat voor een vakvrouw die Ruth wel niet is. En dat ze toch kan genieten van andermans geluk in de liefde. Dat maakt Ruth wie ze is en dat maakt haar ook zo populair", zegt James Cooke aan HLN Showbits.

Ruth gelooft in de liefde, omdat zelf heeft mogen voelen wat het betekent. "Als dat wegvalt, is dat iets verschrikkelijks, maar als je ziet dat dat nog kan bestaan bij andere koppels en je kan je daaraan optrekken. Wauw, dat vind ik van een ongelooflijke kracht getuigen."

James bewondert de professionaliteit van Ruth. "Ik stuur het haar ook elke week: 'Wauw', 'Chapeau', 'Ongelooflijk'. En ik meen dat ook. Ik zie die vrouw gigantisch graag en heel Vlaanderen met mij", aldus James Cooke.

Meer nieuws

Meer nieuws

.