VTM

Jacques Vermeire neemt drastisch besluit over 'De Vermeires'

door: COS
Maxime, Jacques en Julie Vermeire en Laurins Dursin
Afbeelding bron: VTM

Na 'Château Planckaert' en 'De Verhulstjes' was er recent ook op VTM een realityreeks rond een bekende familie. In 'De Vermeires' werden Jacques Vermeire en zijn kinderen door een cameraploeg gevolgd.

Al bij de aankondiging van 'De Vermeires' kregen Jacques Vermeire en co af te rekenen met veel kritiek. Hoewel de première heel wat geïnteresseerden trok, verdween de kritiek niet en haakten veel kijkers alsnog af.

Jacques heeft nu een besluit genomen over de realityreeks. "Ik heb er zelf de stekker uitgetrokken", citeert HLN Jacques tijdens de voorstelling van de nieuwe zaalshow met Luc Verschueren: '2.0'.

Waarom Jacques de stekker er zelf uittrekt? "Er kwam heel wat kritiek en ik heb geen zin meer me daar aan bloot te stellen", besluit Jacques. Dochter Julie Vermeire had nochtans wél nog zin in een tweede reeks.

Een tijdje geleden gaf ze aan dat ze er erg van genoten had om zoveel tijd met haar familie door te brengen. "Het is zó leuk als je dat mag doen", zei ze aan HLN. "Maar of er een tweede seizoen komt, dat hangt af van VTM."