'Jacques Vermeire moet zich klaarmaken voor bijzonder slecht nieuws'
COS
'Jacques Vermeire moet zich klaarmaken voor bijzonder slecht nieuws'
Foto: VTM

Er zijn weer een heleboel nieuwe programma's op televisie gestart. Op zondag was er het nieuwe seizoen van 'Château Planckaert'.

'Château Planckaert' kende net als vorige seizoenen weer een vliegende start met 1.155.480 kijkers. Mooie cijfers waarvan een andere familie alleen maar lijkt te kunnen dromen. 'De Vermeires' voert een pijnlijke strijd om de kijkers.

Afgelopen zaterdag haalde de zoveelste heruitzending van 'FC De Kampioenen' 626.556 kijkers. 'The Greatest Dancer' is teruggezakt naar 473.841 kijkers. De vierde aflevering van 'De Vermeires' kon maar 335.881 geïnteresseerden naar VTM lokken. 

'De Vermeires' kende een goede start met 566.079 kijkers. Met uitgestelde kijkers erbij konden Jacques Vermeire en co zelfs concurreren met 'De Verhulstjes'. De aflevering die volgde moest het meteen met 160.000 kijkers minder stellen.

De avonturen van Jacques en zijn kinderen lijken maar matig te kunnen bekoren. Jacques lijkt zich te moeten klaarmaken voor slecht nieuws. "Een tweede seizoen begint twijfelachtig te worden", oordeelt Het Nieuwsblad.

Meer nieuws

Meer nieuws

.