Jacques Vermeire haalt keihard uit na felle kritiek op 'De Vermeires'
COS
Jacques Vermeire haalt keihard uit na felle kritiek op 'De Vermeires'
Foto: Photonews

De familie Vermeire had onlangs verrassend nieuws. Jacques Vermeire en zijn kinderen gaan de Verhulstjes en de Planckaerts achterna.

In het voorjaar van 2023 kunnen we bij VTM 'De Vermeires' verwachten. Jacques Vermeire, zoon Maxime Vermeire , dochter Julie Vermeire en vriend Laurins Dursin worden momenteel door camera's gevolgd tijdens hun dagelijkse leven.

Nog voor het programma op de buis geweest is, kunnen de Vermeires al op veel kritiek rekenen. "Wie zit daar nu op te wachten?", lazen we meermaals op sociale media. Er werd de familie ook verweten het enkel voor het geld te doen. Bij HLN Showbits bijt Jacques van zich af.

"In de tijd van corona hebben wij dingen gedaan, gratis, zoals DDT het zou zeggen en dat vinden mensen allemaal tof. En door die dingen, omdat wij zoveel volgers hebben op onze kanalen, heeft VTM gezegd: misschien kunnen we dat nu eens uitbouwen", klinkt het.

"En nu zouden we ineens de grote geldwolven zijn en zouden we dat niet mogen doen? Zitten de mensen erop te wachten? Nee, want ze hebben altijd al van ons leuke dingen gezien. Je hebt mensen die tegen je zijn, maar we hebben veel meer fans dan mensen die tegen ons zijn, denk ik."

Meer nieuws

Meer nieuws

.