Jacques Vermeire gaat opvallende uitdaging aan met Axel Daeseleire: "Misschien word ik eindelijk rijk"
COS
Jacques Vermeire gaat opvallende uitdaging aan met Axel Daeseleire: "Misschien word ik eindelijk rijk"
Foto: VTM

Jacques Vermeire en Axel Daeseleire: twee verschillende persoonlijkheden met één gezamenlijke passie voor kunst en antiek. Jacques is een verwoed verzamelaar, Axel een rasechte kunstliefhebber.

Binnenkort gooien Jacques Vermeire en Axel Daeseleire hun passies in de strijd in het gloednieuwe VTM-programma 'Eenmaal Andermaal'. Ze proberen dingen op de kop te tikken om ze vervolgens met de hoogste meerwaarde door te verkopen mét de hulp van een BV.

"Misschien word ik binnenkort een handelaar in fijne collecties, misschien word ik eindelijk rijk", lacht Jacques. "Kijkers gaan hun schatten op zolder immers aan mij komen aanbieden, want niet Axel Daeseleire maar Jacques Vermeire is de echte expert in fijne rommelwaren."

"Verzamelen is mijn passie, art déco mijn dada en rommelmarkten afschuimen doe ik heel graag en zo vaak als mogelijk. Dus ja, ik hoop met dit programma ook een beetje een onderbelichte kant van mij te laten zien", aldus Jacques.

'Eenmaal Andermaal', vanaf woensdag 10 november om 20.40 uur bij VTM met Jacques en Kamal Kharmach in duel met Axel en Martien Meiland.

Meer nieuws

Meer nieuws

.