Jacques Vermeire en gezin gaan de Verhulstjes en Planckaerts achterna: "Doe het voor mijn kinderen"
COS
Jacques Vermeire en gezin gaan de Verhulstjes en Planckaerts achterna: "Doe het voor mijn kinderen"
Foto: VTM

Na 'De Verhulstjes' op Play4, 'Château Plankaert' op Eén en 'Expeditie Gooris' op VTM 2 zendt VTM binnenkort ook een nieuwe realityreeks uit. 'De Vermeires' duikt in het leven van Jacques Vermeire en zijn gezin.

'De Vermeires' duikt in het leven van Jacques Vermeire, Julie Vermeire, Maxime Vermeire, Laurins Dursin en labradoodle Sunny en volgt de bekende familie tijdens unieke gebeurtenissen en herkenbare alledaagse gezinssituaties. 

Iedereen kent Jacques als DDT, Jeanke De Visser en de grappigste bekkentrekker. Maar achter de muren van zijn huis in Keerbergen is Jacques vooral een familieman pur sang. Een pater familias die er altijd is voor zijn dochter Julie en zoon Maxime.

'De Vermeires' geeft een unieke inkijk in het echte leven van een warme, ondernemende familie vol artistieke ambities. "Het zal leuk zijn om ook eens een dagelijkse kant van onszelf te tonen, wat ons bezighoudt naast wat mensen al van ons kennen van op tv”, klinkt het bij Julie.

"Ik ben inmiddels wel camera's gewoon, en Lau ook, tegenwoordig staat hij vooral achter de camera", vervolgt Julie. "Ik denk dat ik zelfs nieuwe dingen kan ontdekken met de familie", vult Maxime aan. Jacques besluit kort en bondig: "Ik doe dit voor mijn kinderen."

De opnames van 'De Vermeires' zijn intussen volop aan de gang. De reeks wordt in het voorjaar van 2023 uitgezonden bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.