Jacques Vermeire doet straffe voorspelling over 'De Vermeires': "Mensen zullen verschieten"
COS
Jacques Vermeire doet straffe voorspelling over 'De Vermeires': "Mensen zullen verschieten"
Foto: VTM

Vanaf zaterdag 18 februari krijgen we een verrassend nieuw programma te zien bij VTM. Na 'De Verhulstjes' en 'Château Planckaert' is er dan ook 'De Vermeires'.

Jacques Vermeire zou voor geen geld van de wereld camera's toelaten in zijn privéleven. VTM deed hem vorig jaar toch overstag gaan. Jacques laat de camera's voor een duidelijke reden toe: om zijn kinderen een duwtje in de rug in de media te geven.

Julie Vermeire kennen we natuurlijk al, broer Maxime Vermeire is voor velen nog een nobele onbekende. Maar niet voor lang meer. "Hoewel de camera nieuw is voor hem, slaagt hij erin zichzelf te blijven", zegt Jacques over zijn zoon in Dag Allemaal.

Het is niet zo dat Jacques Maxime wil lanceren met 'De Vermeires'. "Ik wil hem vooral de mogelijkheid geven om net als zijn zus eens in de spotlights te staan. Wie weet wat er dan gebeurt."

"Mensen zullen verschieten, Maxime wordt de openbaring van 'De Vermeires'. Hij is een vlotte, vriendelijke jongen die altijd zichzelf blijft. Een heel aimabele verschijning", aldus Jacques Vermeire.

Meer nieuws

Meer nieuws

.