Familie Jacky Lafon verklapt geheim aan Jani: "Het is niet wat het moet zijn"
Jacky Lafon verklapt geheim aan Jani: "Het is niet wat het moet zijn"
Foto: Photonews

Jacky Lafon, die zatte Rita speelde in ‘Familie’, heeft een vriend. Tijdens een aflevering van ‘Drag Talk’ onthult ze haar geheim.

Na een lange tijd vrijgezel te zijn, is Jacky Lafon (73) opnieuw verliefd, zo blijkt. Tijdens ‘Drag Talk’ verklapt ze haar geheim aan Jani. “Het is moeilijk, want ik mag het niet zeggen. Ik ben er al eens verliefd op geweest. Het is niet wat het moet zijn, maar de situatie zo vind ik fantastisch. Ik doe niemand pijn. Ik weet: tot daar kan ik en niet verder. C’est la vie”, glundert ze.

Jacky kondigde in 2017 aan dat ze een nieuwe vriend had, maar dat hield niet lang stand.
“Mijn laatste relatie is de grootste ontgoocheling van mijn leven geweest. Maar ik heb me serieus in die man misrekend. Sindsdien is er niemand meer geweest, althans geen vaste relatie. Ik ben veel te bang om opnieuw gekwetst, belogen en bedrogen te worden.”

“Ik sluit een nieuwe relatie niet uit, maar die zal ik dan toch vragen om een ingangsexamen te doen. Mondeling én praktisch”, vertelde ze vorig jaar in Primo. In het verleden was Jacky getrouwd met Guy Grutman en Ernest Adriaensen van 'The Strangers'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.