Blind Getrouwd Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’ geeft de echte reden waarom haar huwelijk met Matthieu fout is gelopen
PMN
Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’ geeft de echte reden waarom haar huwelijk met Matthieu fout is gelopen
Foto: VTM

Isabelle Olivier (26) zag in ‘Blind Getrouwd’ een einde komen aan haar huwelijk met Matthieu Angel (32). Het stond al weken vast dat ze zouden scheiden. Het beslissingsmoment zorgde dus niet voor een mirakel.

Isabelle Olivier (26) heeft het einde van haar huwelijk met Matthieu Angel (32) moeten accepteren. Hoewel ze al weken wisten dat ze zouden gaan scheiden, bracht het beslissingsmoment geen wonderen met zich mee.

In een interview met Het Nieuwsblad deelt Isabelle haar conclusie: "We konden goed met elkaar opschieten, maar het experiment was te kort."

Ze legt uit dat ze niet tot de kern van hun relatie zijn gekomen. "Als koppel werden we geleefd, in plaats van dat we zelf het leven leidden."
(Lees verder onder de foto)

"De camera volgde ons en niet andersom. Maar het was toch vreemd dat er een camera aanwezig was tijdens ontmoetingen met vrienden en familie."

"Achteraf gezien realiseer ik me dat we misschien te weinig momenten samen hebben gehad."

"En als die camera er niet was geweest, hadden we weer met anderen hebben afgesproken. Ik weet niet of het echt een verschil zou hebben gemaakt."

Hoewel het programma een interessant concept lijkt te zijn en soms successen heeft voortgebracht, zoals langdurige huwelijken, wordt het duidelijk dat er ook uitdagingen zijn.
(Lees verder onder de foto)

De constante aanwezigheid van een camera kan een impact hebben op de dynamiek en privacy van een relatie.

Het is begrijpelijk dat Isabelle en Matthieu het gevoel hadden dat ze geleefd werden, in plaats van dat ze zelf controle hadden over hun relatie.

Voor Isabelle en Matthieu heeft het experiment uiteindelijk niet het gewenste resultaat opgeleverd.

In plaats van de liefde van hun leven te vinden, hebben ze moeten accepteren dat hun paden zich zullen scheiden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.