Ingrijpende verandering in 'The Voice': "Spannendste editie ooit"
LHX
Ingrijpende verandering in 'The Voice': "Spannendste editie ooit"
Foto: VTM

Vanaf 26 januari zendt VTM een nieuw seizoen van 'The Voice van Vlaanderen' uit. Dat gaat gepaard met enkele drastische veranderingen.

De meest opvallende verandering in de nieuw editie van 'The Voice van Vlaanderen' is ongetwijfeld de nieuwe co-host. An Lemmens krijgt namelijk versterking van niemand minder dan Aster Nzeyimana.

Het is de eerste keer dat hij bij VTM een grote 'shiny floor show' presenteert, en dat vindt hij een hele eer. "The Voice van Vlaanderen was mijn favoriete tv-programma toen ik an de universiteit studeerde. Het was dan ook een echt knijp-me-in-de-arm-moment toen ik naast An Lemmens stond voor de eerste presentaties", vertelt hij.

Er worden ook enkele gloednieuwe spelregels geïntroduceerd, die grote gevolgen zullen hebben. Voor het eerst in de geschiedenis van 'The Voice' kunnen coaches Koen Wauters, Natalia, Jan Paternoster en Mathieu Terryn tijdens de blind auditions onbeperkt op de rode knop drukken.

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Er staat met andere woorden geen limiet op het aantal talenten dat ze in hun team kunnen verwelkomen. Het zorgt ervoor dat de strijd hevig blijft woeden tot de allerlaatste auditie.

Daarnaast is er de superblock, waarmee coaches elkaar kunnen saboteren. De meest ingrijpende aanpassing van de spelregels komt echter ná de blind auditions. Wat die is, wil VTM voorlopig nog niet verklappen.

"2024 zou weleens de spannendste Voice-editie ooit kunnen worden", zegt An alvast. "Er zijn enkele nieuwigheden de westrijd ingeslopen waardoor de concurrentiestrijd tussen de coaches én hun artiesten voluit crescendo gaat." Dat belooft...

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.