Ingeborg verklapt het al over vijfde 'Blind Getrouwd'-seizoen: "Niet evident"
STG
Ingeborg verklapt het al over vijfde 'Blind Getrouwd'-seizoen: "Niet evident"
Foto: VTM

De opnames van het nieuwe seizoen 'Blind Getrouwd' zijn volop aan de gang. Eerder pakte de makers nog uit met een verrassing van jewelste.

Vorig jaar besloot de productie van 'Blind Getrouwd' drastisch in te grijpen. Het programma kreeg een make-over, en werd voor het eerst tijdens de zomermaanden opgenomen. 

Ook dit jaar is dat het geval. Eerder deze week pakte de productie al uit met een verrassing van jewelste: ze gaan op zoek naar een vijfde match, die we niet in het programma kunnen volgen, maar wel bij VTM GO.

In Het Laatste Nieuws zet Ingeborg de puntjes op de i van het nieuwe concept. 

"Er zal waarschijnlijk maar één vijfde koppel zijn van die drie mensen die we voorgesteld hebben", verklapt ze al. "Dan hebben we een apart verhaal voor VTM GO. De inschrijvingen zijn nog volop aan de gang. Als er niemand gevonden wordt, komt de onlinereeks er niet.

"Dat is de hele insteek", zegt Ingeborg. "Het is niet om een extra online programma te hebben. We hebben elk jaar zoveel mensen die uit de boot vallen."

Al is het niet evident om genoeg matches te vinden. "Het is geen evidente periode, want er zijn heel wat mensen op vakantie. Het luik om in te schrijven is maar kort, dus dat mogen ze niet missen. We moeten mensen optrommelen en het laten weten aan iedereen", klinkt het.

"Mensen moeten niet ontmoedigd zijn als ze een filmpje moeten insturen", zegt Ingeborg. Ze raadt toekomstige kandidaten dan ook aan om de filmpjes uit de oproepaflevering nog eens te bekijken. Als er een match gevonden wordt, verschijnt de reeks dit najaar bij VTM GO. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.