"Ik begrijp niet dat programma van Jens Dendoncker en Julie Van den Steen zo op antenne is gegooid"
COS
"Ik begrijp niet dat programma van Jens Dendoncker en Julie Van den Steen zo op antenne is gegooid"
Foto: VTM

Deze week is bij VTM een nieuwe quiz gestart. In 'Even Goeie Vrienden' laten quizmasters Jens Dendoncker en Julie Van den Steen opvallende BV-duo's samen quizzen.

'Even Goeie Vrienden' wordt vier weken lang van maandag tot en met donderdag uitgezonden. De eerste afleveringen werden door meer dan 200.000 kijkers bekeken. Een goed resultaat ondanks het late uitzenduur. Toch zijn 'De Mediawatchers' van HLN verder niet heel positief.

"Het enige goede nieuws is dat het duo dat het presenteert wel goed matcht. Het klopt. De humor van Jens en de reactie van Julie daarop is echt goed", zegt Mark Coenegracht bij 'De Mediawatchers'. "Daarmee is alles veruit gezegd, vrees ik."

"Het was niks. Het was precies een quiz die nooit op gang kwam. Was het een humorprogramma waarbij de moppen slecht waren? Of was het een mislukte poging om beginnende comedians te lanceren? Het ging alle kanten uit en eigenlijk nergens."

"Ik heb de indruk dat het een soort kladformat is, waar nog heel veel aan moest gewerkt worden, maar waarvoor men geen tijd had", merkt Mark op. "Er zit potentieel in het programma. Alleen: ik begrijp niet dat ze het zo op antenne hebben gegooid."

Meer nieuws

Meer nieuws

.