Iedereen zegt nu al hetzelfde over nieuw programma van Mathias Coppens
LHX
Iedereen zegt nu al hetzelfde over nieuw programma van Mathias Coppens

Op maandag 4 december wordt de eerste aflevering van het nieuwe VTM-programma ‘Boer Coppens’ uitgezonden. Het belooft een bijzondere kijkervaring te worden.

In ‘Boer Coppens’ stuurt Mathias Coppens telkens een hardwerkende boer op vakantie. Terwijl die geniet van de rust, neemt Mathias tijdelijk het werk op de boerderij over.

Hij wordt elke aflevering bijgestaan door een bekend gezicht. Christoff, Joris Hessels, Ruth Beeckmans en Dieter Coppens komen mee de handen uit de mouwen steken.

In de eerste aflevering is het Dieter die ondergedompeld wordt in het boerenleven. Tijdens een rondleiding op de boerderij is hij al meteen onder de indruk van al het werk dat er verzet moet worden.

“De schapen moeten morgenvroeg eten hebben. Er is één lammetje dat te mager is, dat moeten we melk geven. Deze acht lammetjes moeten we drie keer melk geven”, ratelt Mathias. 

“We moeten de varkens eten geven. De kleine kippen mogen nog niet naar buiten, want daar komt de vos op af. En we moeten groenten stekken en oogsten om tegen de middag de winkel open te doen. Ik leg je straks de kassa uit.”

Het belooft een rollercoaster te worden, en dat vermoeden ook de kijkers. Het programma is nog niet begonnen, maar er komen al massaal veel reacties.

“Dat zal de max zijn, ik ben nu al aan het lachen”, wordt er geschreven op sociale media. “Ik zit er al klaar voor, prachtig programma.”

“Dat ziet er ontspannend uit. Ik ga zeker kijken!”, klinkt het ook. “Die mannen maken altijd prachtige tv-programma’s.” “De Verhulstjes en de Coppens brengen tenminste nog interessante tv!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.