Iedereen zegt hetzelfde over 'De Verraders' op VTM: "Hopelijk worden we niet teleurgesteld"
COS
Iedereen zegt hetzelfde over 'De Verraders' op VTM: "Hopelijk worden we niet teleurgesteld"
Foto: VTM

Vanaf maandag start op VTM het veelbelovende nieuwe programma 'De Verraders'. In Nederland is het alvast een groot succes. 

Of 'De Verraders' ook in Vlaanderen een succes wordt, weten we in de komende weken. Wij vroegen onze lezers alvast of ze vanaf maandag 7 februari aan de televisie gekluisterd zullen zitten voor 'De Verraders'.

De algemene consensus? Jullie willen de eerste aflevering alvast een kans geven. "Ga het zien. Als het meevalt, blijf ik kijken", zegt een lezer. "Als de eerste aflevering goed is, blijven we kijken. Valt het tegen, dan blijft het bij 1 aflevering."

Jullie zijn vooral erg benieuwd naar het gloednieuwe programma. "Ik ken het al uit Nederland. Super!", zegt een lezer. "Ik ben wel nieuwsgierig. Lijkt mij wel spannend", merkt iemand op. "Ik ben wel benieuwd en hoop dat we door de hoge verwachtingen niet teleurgesteld worden", klinkt het nog.

Iemand merkt wel op: "Ik ga kijken als het niet te moeilijk is om te volgen." Dat lijkt geen probleem te zullen zijn. Anders dan bij 'De Mol' op Play4, weten de kijkers vanaf de start wél wie de (drie) verraders zijn. 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.