Iedereen wil hetzelfde kwijt aan Laura Tesoro na waanzinnige prestatie in 'Special Forces: Wie Durft Wint'
COS

Maandagavond was er de ontknoping van 'Special Forces: Wie Durft Wint'. Koen Wauters werd aan de vooravond van de finale weggestuurd door de operators.

Drie rekruten haalden de eindopdracht: Dirk Van Tichelt, Davy Parmentier en Laura Tesoro. Het lukte ze alle drie om de eindmissie met succes af te ronden. Op Instagram blikt Laura terug op een onvergetelijk avontuur. 

"Ik vond het geweldig om het vuur in mij te voelen en het te delen met dit geweldige team. We hebben samen een rollercoaster van emoties beleefd en elkaar erdoorheen getrokken. Bedankt daarvoor, team!"

"Bedankt chefs, voor de nieuwe mindset, voor het geloven in mij en om me te confronteren met de puurste en sterkste versie van mezelf door de meest kwetsbare versie van mezelf te zijn. Het was een helse rit, maar ik ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. De gekneusde ribben helemaal waard."

Laura Croft

Laura wordt overspoeld met reacties. "Zo goed gedaan", reageert Nono Wauters. "Wat een vrouw!", schrijft Jamie-Lee Six. "Niet normaal jij! Je mag trots zijn op jezelf", zegt Julie Vermeire. "Power woman!", vindt Grace Khuabi.

Ook Laura's mederekruten willen nog wat kwijt. "Gij zijt echt een straffe top woman beast!", reageert Francesco Planckaert. "Diepe buiging en zoveel liefde voor jou", zegt Francisco Schuster. "Laura Croft", reageren enkele volgers.

De ontroerendste reactie is er eentje van Laura's mama Hilde. "Amai ik ben zo trots en onder de indruk wat jij allemaal kan! Je blijft me verbazen en ik blijf je bewonderen! Klein leeuwke gij! Goed gedaan!", aldus Laura's mama.

https://www.instagram.com/p/CtHxmLaom07/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Meer nieuws

Meer nieuws

.