'Huis Gemaakt'-winnaars Anaïs en Cedric uit elkaar: 'Dit hebben ze besloten over hun huis'
COS
'Huis Gemaakt'-winnaars Anaïs en Cedric uit elkaar: 'Dit hebben ze besloten over hun huis'
Foto: VTM

Vorig jaar won het jonge koppel Anaïs De Caster en Cedric van den Bosch het VTM-programma 'Huis Gemaakt'. Na acht maanden zwoegen en zweten kregen ze hun eigen huis cadeau.

Nadat er al een lange tijd geen foto's meer van het koppel op Instagram verschenen, laten Anaïs en Cedric nu weten dat ze uit elkaar zijn. "We hebben een tijdje geleden samen met pijn in het hart het besluit genomen dat het beter is om elk onze eigen weg op te gaan", klinkt het.

"Soms neemt het leven een onverwachte wending en gaan de dingen niet zoals gehoopt. We hebben samen een ongelofelijke tijd meegemaakt en willen de mooie jaren alleen maar koesteren", schrijft het koppel. "We gaan uit elkaar met enorm veel respect en liefde voor elkaar en blijven zeker gewoon maatjes."

"We hebben vorig jaar het zotste avontuur samen meegemaakt met als uitkomst het mooiste cadeau ooit, een huis winnen. Bij deze willen we jullie ook meedelen dat het huis niet te koop komt te staan en dat er één van ons in zal blijven wonen", aldus Anaïs en Cedric.

https://www.instagram.com/p/CrP0E8EtuX3/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.